В София ще ви покажем най-доброто, което автомобилната индустрия представя тази година

В София ще ви покажем най-доброто, което автомобилната индустрия представя тази година

Очаква ни най-големият и престижен 23-ти Автомобилен салон София 2017. Ще Ви представим най-иновативния салон в 26-годишната история на българските изложения.
За мен е чест да Ви предложим събитие от официалния календар на Международната организация на производителите на автомобили (OICA), което го поставя на същото ниво, като изложенията в Париж, Франкфурт, Женева, Детройт, Токио и др.

На изложението ще бъдат представени 65 изложители, които предлагат над 40 световни автомобилни марки и повече от 300 експоната. Само месец след автосалона във Франкфурт големите марки, представени в Европа, ще застанат пред Вас на 14 000 кв.м. изложбена площ в 6-те зали на Интер Експо Център. Специално място на автосалона тази година сме запазили за мотоциклетите, както и за производителите и търговците на гаражно оборудване, резервни части, гуми, масла, автоаксесоари, лизингови компании, банки, застрахователи.

За нас от Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП) и нашите партньори бе удоволствие да работим активно за подготовката на най-мащабното автомобилно изложение. Присъединете се към нас и вижте новините в света на модерните автомобили.

Очакваме Ви от 14-ти до 22-ри октомври в Интер Експо Център в София.

 

Александър Миланов
Председател на УС
Асоциация на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България

Официални партньори

Официален медиен партньор

 

Партньори

Медийни партньори