fbpx
 

Не пропускайте остават

00

Дни


00

часа


00

минути


00

секунди


На 27.08.2021 г. членовете на Асоциацията на автомобилните производители (ААП) единодушно взеха решение за отлагане на „АВТОМОБИЛЕН САЛОН СОФИЯ 2021“.

След отчитане на динамичната промяна на епидемичната обстановка и увеличаването на рисковете за изложители и посетители се стигна до разумното и отговорно решение Автомобилният салон в София да се проведе в периода 3 – 12 юни 2022 г.

Оставаме с надеждата, че не след дълго време, ще имаме възможност да проведем най-посещаваното автомобилно събитие в България и съседните ни държави, по най-добрия начин и в най-безопасна среда. Сигурни сме, че в началото на следващото лято, представителите на автомобилните производители у нас ще могат да ни покажат на територията на Интер Експо Център още повече нови модели и модерни иновации, базирани на електрически и хибридни технологии.

Обща Информация


АВТОМОБИЛЕН
САЛОН СОФИЯ 2022Автомобилното събитие на годината

Международният автомобилен салон София 2022 ще се проведе от 3-ти до 12-ти юни в Интер Експо Център. Над 100 фирми-изложители и 12 000 кв.м. изложбена площ ще представят най-доброто, което автомобилната индустрия може да покаже. Много технологични новости и автомобилни премиери очакват посетителите на 25-то издание на автомобилния салон в София. Впечатляващ ще бъде и броят на автомобилите с алтернативно задвижване – хибридни, plug-in и изцяло електрически.

Международният автомобилен салон в София е между най-престижните изложения в региона и едно от 12-те изложения в света, включени в официалния календар на Международната организация на автомобилните производители (OICA), наред с автосалоните в Париж, Мюнхен, Женева, Детройт, Токио.

Автомобилен салон София 2022 се очертава да бъде най-мащабната и впечатляваща витрина на автомобилната индустрия в България от форумите досега. ,/p>

Запазено място на изложението имат и производителите и търговците на гаражно оборудване, резервни части, гуми, масла, автоаксесоари, охранителни системи, кар аудио системи, както и лизингови компании, банки, застрахователи и други. Организаторите тази година са още по-амбициозни в подготовката на атракции, забавления, приятни награди и изненади за посетителите. Освен удоволствието да видят, да тестват и да закупят някой от последните модели автомобили, един от посетителите на изложението, попълнил анкетна карта, по традиция ще има шанс да стане щастлив собственик на автомобил по избор. Можете да изживеете всичко това на “Автомобилен салон София 2022”!

Почакайте само до юни!

Участници

AMG, AUDI, BMW, CITROEN, CUPRA, DACIA, DS, FORD, GREAT WALL, HARLEY DAVIDSON, HAVAL, HONDA, JAGUAR, KIA, LAND ROVER, LEXUS, MERCEDES-BENZ, MINI, MITSUBISHI, NISSAN, OPEL, ORA, PEUGEOT, RENAULT, SSANG YONG, SEAT, SKODA, SUBARU, SUZUKI, TRIUMPH, TOYOTA, VOLVO, VOLKSWAGEN и др.
Има много нови участници, както и съвсем нови марки за българския пазар, чиято премиера в България ще се състои на изложението. Тази година сред експонатите ще бъдат и някои от най-впечатляващите мотоциклети – HONDA, PEUGEOT, SILENCE.
Запазено място в изложението имат също производителите и търговците на гаражно оборудване, резервни части, гуми, масла, автоаксесоари, охранителни системи, кар аудио системи, лизингови компании, банки, застрахователи и други.

 

Как да стигнем до
Интер Експо Център?

Виж - http://iec.bg/bg/contacts
Адрес: булевард Цариградско шосе 147, 1784 София, България
GPS координати: 42.649996, 23.394527 

Метро

Линия 1 - спирка "Интер Експо Център Цариградско шосе"
За повече информация: http://www.metropolitan.bg/bg

Автобус

Автобусни линии осигуряващи директен достъп до Интер Експо Център: 1, 3, 5, 6
За повече информация: http://www.sofiatraffic.bg/bg/transport/schedules
 

Автомобилен салон София 2022

Купи Билет


Купете своя билет сега.
 

Всичко важно от

Facebook и Instagram


Официални партньори


Официален медиен партньор

 

Партньори

Медийни партньори