fbpx

ТЕСТ ДРАЙВ НА НАД 150 АВТОМОБИЛАПРАВИЛА ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА ТЕСТ ДРАЙВ


 
  1. Тест-драйв се провежда в периода в периода 04.06.-12.06.2021 2022 в работното време на „Автомобилен салон София 2022“ .

  2. Всеки желаещ да участва в организирания тест-драйв ЗАДЪЛЖИТЕЛНО попълва декларация на щанда на фирмата предлагащ автомобил за тест драйв и след това може да се качи в съответния автомобил.

  3. Не се допуска участие в тест-драйва на лица употребили алкохол или други упойващи/психотропни вещества, както и лица, които не притежават необходимата категория за управление на подобен тип МПС.

  4. Клиентите следва да бъдат придружавани до и от тест-драйв зоните от служител на съответната фирма.

  5. Всеки тест-драйв ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се провежда със служител на фирмата-изложител.

  6. При провеждане на тест-драйв, отговорността за действията на съответния служител и клиент се носят от съответната фирма-изложител, чийто автомобил се тества.

  7. Всички участници в тест-драйва са задължени да спазват - „Правилата за участие на Автомобилен салон София 2022“, Изискванията за безопасност на ИЕЦ , Закона за движение по пътищата.

  8. Във връзка със спазване на всички противоепидемични мерки – лицата в тестовите автомобили ЗАДЪЛЖИТЕЛНО следва да носят предпазни маски. Препоръчително е тестовите шофирания да се извършват при отворени прозорци и без работеща климатична инсталация.

  9. Повече информация за тестовите автомобили, които търсите в страницата ни във фейсбук https://www.facebook.com/SofiaMotorShow2019/

Официални партньори


Официален медиен партньор

 

Партньори

Медийни партньори